'Pembe İçinde' nedir?



Pembede, bir yatırımcının veya ekonominin iyi bir finansal pozisyonda olduğu bir durumu tanımlamak için kullanılan gayri resmi bir ifade vardır. Birçok kişi bu ifadeye aşinadır, çünkü para ya da finansal Ne Zaman Emekli Olurumaraçlarla ilgisi olmayan konuşmalarda yaygın olarak kullanılır. Daha genel olarak, çoğu zaman bir kişinin ya da bir şeyin sağlık ya da durumun en iyisi olduğu fikrini aktarmak için kullanılır.

Sıradaki
İhtarname
OTC Piyasalar Grubu A.Ş.
Ulusal Tırnak Bürosu - NQB
'Pembe' AŞAĞI AŞAĞI
Pembe, genellikle olumlu bir bakış açısını gösteren ya da iyimser olmak için iyi bir neden olduğu duygusunu ifade eden bir ifadedir. Finansal bir bağlamda kullanıldığında, bu ifade pozitif, çekici bir konum veya değer durumunu gösterir. Mavi çip stokları ve sağlıklı ekonomiler pembe (ya da pembe) finansal pozisyonların örnekleridir. Bu terim, ekonomik koşullar dize iyileşme belirtileri gösteriyorsa veya ekonomi hızla iyileşme durumuna geçtiğinde sıklıkla kullanılır. Bu da genellikle mavi-çipli şirketlere bir destek verecek.

Finansal analistler ve uzmanlar çoğu zaman hangi hisse senetleri yukarı yönlü eğilimli ve olumlu büyüme gösteren gözlemleri paylaşacak ve bu yüzden pembenin içinde oldukları kabul edilecektir. Savvy gözlemciler, bu değerlendirmeden faydalanmaya çalışacak ve hâlâ kârlı fırsatlar varken bu hisselerin hareketine atlayacaklar.

Pembe: kökenleri ve potansiyel karışıklık
“Pembe” kelimesinin kullanılması, aynı renk kullanılarak başka bir parasal kavram içeren varsayımlara yol açabileceğinden, bazı karışıklığa neden olabilir. Bu terim, Ulusal Quotation Bürosu tarafından günlük yayınlar için bir isim olan “pembe sayfalar” ile ilgisizdir . Bu raporlar teklifleri listelemekte ve tezgah üstü veya OTC, hisse senetlerinin fiyatlarını sormaktadır. Raporlar adlarını aldılar çünkü orijinal olarak pembe gölgeli kağıda basıldılar. Bu finansal Ne Zaman Emekli Olurumpiyasa artık OTC Piyasaları Grubu olarak biliniyor. Bir tüccar regüle edilmemiş OTC piyasasında alım satım yaparken, bazen “pembede” işlem görüyorlar.

Pembedeki cümlenin kökenleri birkaç asır öncesine dayanır. Shakespeare'in klasik romanı Romeo ve Juliet'te söylenen bir versiyonun ortaya çıktığı en azından 1500'lerin sonuna kadar izlenir. Shakespeare'in kullanımında, sağlık veya canlılık çağrıştıran bir örnek olmakla birlikte olağanüstü bir örnek teşkil ediyordu. Aynı zamanda İngiliz tilki avcılığına da bağlanmıştır; Ne Zaman Emekli Olurumburada gelenek, üstün beceriler ve etkileyici bir hizmet seviyesi sergileyen yarışçıların prestijli bir onur sayılan bir kırmızı ceket giyme ayrıcalığını kazanmışlardır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnsidans Hızı 'İnsidans Hızı' TANIMI

NGN' NEDİR NGN, Nijerya Naira'nın kısaltmasıdır.

Ahlaki tehlike ve moral tehlikesi arasındaki fark nedir?