Politika sahibi fazlası için gelişme' nedir?



Poliçe hamiline artıĢ, sigorta şirketinin zarar rezervinin geliĢtirilmesinin poliçe sahiplerine artıĢıdır. Poliçe sahibi artı-oran oranına ilişkin gelişme, bir şirketin zarar rezervleri olarak uygun miktarda fon ayırıp ayırmadığını ve poliçe sahiplerinin fazlasının (bir sigorta şirketinin net değerinin) abartılmışNe Zaman Emekli Olurum mı yoksa az mı olduğunu gösterir.

Sıradaki
Poliçe Sahibine Yazılan Net Primler ...
Poliçe Sahiplerinin Fazlasına Rezerv ...
Politika Sahibi Temettü Oranı
'Politika Sahibi Artığına Gelişme' AŞAĞIDIR
Sigorta şirketinin artı rezerv oranının gelişimi, bir sigortacının rezervlerini sürekli olarak aşırıya kaçıyor mu yoksa azalıyor mu olduğunu görmek için çok sayıda zaman periyodu üzerinden hesaplanır. Sigorta ettirenin artı-oranındaki gelişmenin yıldan yıla artarak devam etmesi halinde, sigorta şirketinin zarar rezervlerini (aşırı) bilinçli olarak artırmasının bir göstergesi olabilirken, bu orandaki düşüş rezervlerinin daha az olduğunu gösterebilir.

Bir poliçe sahibinin fazlası, bir sigorta şirketinin varlıklarının kalanını, poliçe sahiplerine beklenen faydaları sağlayabilmek için tüm yükümlülüklerini düşüldükten sonra ifade eder. Finansal tablolarında gösterildiği gibi sigortacının net değeridir. Politika sahiplerini beklenmedik durumlara karşı koruyan bir mali destek olarak değerlendirilmektedir. Bazı şirketler poliçe sahiplerinin fazlasıyla aşağıdaki hesapları içerir:

Azınlık çıkarları
Hisse senedi, adi hisse senedi, diğer kapsamlı gelir, ek ödenmiş sermaye (APIC) ve birikmiş karlardan oluşan hisse senedi özkaynakları; bu durumda özkaynak azınlık çıkarlarını içermemelidir
Özsermaye yerine geçen, özellikle karma sermayeli
Politika Sunucunun Artışına Neden Önemlidir?
Regülatör onlar iflas olma riskiyle yok sağlamak amacıylaNe Zaman Emekli Olurum sigorta şirketlerine yakından izlemeli ve bunlar sigorta şirketlerinin çok sayıda izlemek için kullanabileceğiniz yöntemlerden biri finansal oranlar gözden geçirmektedir. Sigortacılar böylece bunların oranları sıradışı sayılmaz sağlamak için bir teşvik var ve dikkat çekmeyecek şekilde bu nedenle onların kaybı rezervlerini yönetecek.

Kayıp rezervlerinin anlaşılması, poliçe sahiplerinin fazlasından daha fazla gelir elde edilmesine, ancak rezervden daha az gelir elde edilmesine neden olacaktır. Bir sigorta şirketinin zarar rezervinin yönetimi, şirketin gelirlerini düzleştirmesine yardımcı olur ve düzenleyicilerden daha az dikkat çeker. Zarar rezervi hataları (aşırı ve düşük) sigorta şirketinin gelir faaliyetleri ile ilişkilendirilmiştir. Daha riskli yatırım faaliyetlerinde bulunan sigorta şirketinin daha fazla zarar rezerv hatası raporlaması daha olasıdır.

Bir sigorta şirketini incelemek, oranların zaman içinde nasıl değiştiğini ve benzer sigorta şirketlerine oranlarının nasıl değiştiğini belirlemek için finansal oranlarını gözden geçirmeyi içerir. Bir şirketin poliçeNe Zaman Emekli Olurum sahibinin artı-oranına oranı düşükse, daha fazla analiz, hangi iş kollarının en sorunlu olduğuna odaklanmalıdır. Oran, her bir iş alanı için yeniden hesaplanabilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnsidans Hızı 'İnsidans Hızı' TANIMI

NGN' NEDİR NGN, Nijerya Naira'nın kısaltmasıdır.

Ahlaki tehlike ve moral tehlikesi arasındaki fark nedir?