“Sermaye Sermayesi Maliyetleri Endeksi (UCCI)” nedir?


Yukarı Akım Sermaye Maliyetleri Endeksi (UCCI)

Yukarı Akım Sermaye Maliyetleri Endeksi (UCCI), petrol ve doğal gaz üreten projeler için malzeme, tesis, ekipman ve personelin bileşik sermaye maliyetini izleyen tescilli bir metrik endekstir . Cambridge Energy  Ne Zaman Emekli Olurum Associates (CERA), endekse sahip ve yönetiyor.

Endeks, Mayıs ve Kasım aylarında yılda iki kez güncellenir.

Sıradaki
ENERJI SEKTÖRÜ
PETROL FIYATI DOĞAL GAZ ORANINA
DOĞALGAZ EŞDEĞERI
NEHRIN ORTASI
'Yukarı Akım Sermaye Maliyetleri Endeksi (UCCI)' KIRMAK
CERA'nın Yukarı Akım Sermaye Maliyetleri Endeksi (UCCI), analistler, tüccarlar ve petrol ve gaz endüstrisi ile ilgilenen diğerleri için özlü bir kıyaslama aracı sunuyor. Endeksin kullanılması, temeldeki petrol ve gaz özelliklerinin performansının izlenmesi ve tahmin edilmesinde faydalıdır.

UCCI, Londra merkezli bir bilgi toplama ve yayma şirketi olan IHS Markit tarafından yayınlanan bir indeks ailesidir . Şirketin endeksleri şunları içerir:

Petrol ve gaz saha operasyonlarının değişen maliyetlerini takip eden İşletme İşletim Maliyetleri Endeksi (UOCI).
Petrol projelerinin inşası için sermaye giderlerini izleyen Aşağı Akım Sermaye Maliyetleri Endeksi (DCCI).
Kuzey Amerika'da güç üreten santral inşaatının maliyetini araştıran Kuzey Amerika Güç Sermaye Maliyet Endeksi (NAPCCI).
Avrupa'daki Avrupa Güç Sermayesi Maliyet Endeksi (Ne Zaman Emekli Olurum ) izleme santrali inşası.
Üst Sermaye Sermaye Maliyetleri Endeksi Bileşenleri
UCCI’de bulunan 28 proje, çeşitli coğrafi bölgelerdeki çeşitli sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), boru hattı, kıyı ve açık deniz projeleridir. Endeks, belirli zaman dilimleri boyunca işletme ve sermaye maliyetlerindeki değişikliklere bakar.

Genel olarak, petrol ve gaz üretimi, yukarı , orta ve aşağı aşamalara ayrılır . Operasyonun üst segmenti  petrol ve doğal gazın arama ve üretimini (E & P) içermektedir. Birçok büyük entegre petrol şirketi, yukarı havza faaliyetlerini, orta ve aşağı yönlü operasyonlarla birleştirmektedir.

Sermayenin birleşik maliyeti, bir şirketin işlerini ve projelerini finanse etme maliyetidir. Bu tutarın belirlenmesi, ağırlıklı ortalama sermaye  maliyeti (WACC) olarak bilinir  . Hesaplama, her bir sermaye bileşeninin maliyetinin orantısal ağırlığa göre çarpılması ve sonuçların toplanması ile ilgilidir. Yüksek bir bileşik sermaye maliyeti, bir şirketin yüksek borçlanma maliyetlerine sahip olduğunu gösterir.

UCCI ve CERA Tarihi
1983 yılında Cambridge, Massachusetts'te kurulan Cambridge Energy Research Associates, enerji endüstrisi için enerji araştırması ve danışmanlığı üzerine odaklanmaktadır. Şirket, enerji piyasaları ve ilgili eğilimler ve istatistikler konusunda lider bir otorite olma ayrıcalığına sahiptir. CERA, devlet daireleri ve özel şirketler için bir danışma kaynağı olarak hizmet vermektedir. Petrol ve Ne Zaman Emekli Olurum endüstrileriyle ilgili önemli bir bilgi kaynağı olan IHS Energy, 2004 yılında CERA'yı satın aldı. 2009 yılında, ortak kuruluş IHS CERA, Inc.'in yeni birleşik adını kabul etti.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnsidans Hızı 'İnsidans Hızı' TANIMI

NGN' NEDİR NGN, Nijerya Naira'nın kısaltmasıdır.

Ahlaki tehlike ve moral tehlikesi arasındaki fark nedir?